Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Modern Ayaklı Lamba Modelleri

Aydınlatma hayatımızı kolaylaştırdığı gibi mekanlara hoş bir hava da katmaktadır. Evin her odasında ihtiyaç duyduğumuz aydınlatmalar artık evimizi güzelleştiren farklı dekorasyon malzemesi haline gelmiştir. İşlevselliği açısından tercih edilen ayaklı lambalar artık günümüzde ev dekorasyonunda önemli bir yere sahiptir.

beyaz modern ayaklı lamba

Tasarım harikası aydınlatmalar

Evinizde sıradan aydınlatmalar yerine farklı ve dikkat çekici olanları tercih etmelisiniz.  Hoş görünümü elde etmek için günümüzde artık farklı modellerde tasarlanmış ayaklı lambalardan faydalanmak yerinde olur. Salonda, oturma odasında hatta yatak odasında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Salonda koltuğun yanına, yemek masanın yanına ya da köşe bir noktaya koyabilirsiniz. Metal ayaklı lambalar eski zamanlarda çok kullanılırdı. Ama artık günümüzde de farklı şekillerde tasarlanarak kullanılmaya başlandı.

ayaklı lambalar

Tüm dikkatleri üzerine toplayan ayaklı lambalar

Bir ayaklı lambadan evinizi aydınlatmasından daha fazlasını bekleyin. Evin bir köşesinde sadece ortamı aydınlatan ayaklı lambalar da vardır. Fakat odada tüm dikkati üzerine toplayan ve heykel gibi görünen ayaklı lambalar da vardır. Ayaklı lambalarda, ayak kısmı çeşitli şekillere bürünenleri tercih edebilirsiniz. Bir heykeli andıran, bir ağacı andıran ya da bir insanı andıran. Birbirinden farklı tasarımda lambalar. Bu tarz lambalar evinize ayrı bir zarafet getirecektir.

ayaklı lamba modelleri

Ayaklı lamba yerleşiminde özgün ve farklı olun

Yaşam alanlarınızda çok farklı ve benzersiz ayak lambaları kullanırken korkmayın ve değişime açık olun. Ayaklı lambaları sadece odalara koymayın. Sokak kapısının yanında yeriniz var ise oraya koyun. Misafirleriniz için hoş ve aydınlık bir karşılama olacaktır. Evin diğer noktalarında da değerlendirin.  Holde kullanabilirsiniz mesela. Köşe noktalara da koyun.

Ayaklı lambaları evin her noktasında rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. Ayarlanabilir ışık modu olabilen lambalar ile isterseniz loş ve romantik bir aydınlatma sağlarsınız, ya da ışığını fazlalaştırarak ortamı ışıl ışıl bir hale sokarsınız.

ahşap ayaklı lamba

siyah renk ayaklı lambalar

pembe renk ayaklı lamba modelleri

metal ayaklı lamba

Yorum Ekle