Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Ayna Modelleri

Ayna her mekanda kullanılabilen önemli bir aksesuardır. Hem dekoratif hem de fonksiyonel olması açısından pek çok kişi tarafından sevilerek tercih edilir. Evin her odasında rahatlıkla kullanılabilir. Salonda, banyoda, yatak odasında hatta holde bile kullanılır. Boy aynaları ve duvar aynaları şeklinde isteğinize ve evinizin şekline göre kullanabilirsiniz.

dudak şeklinde ayna

Ayna çok çeşitli şekilde kullanılabilir. Salonda boş bir duvar varsa, güzel ve farklı bir kesimi olan bir ayna seçilerek salon duvarı süslenebilir. Ayna bulunduğu ortamı geniş ve ferah gösterir. Özellikle eğer eviniz küçükse, evi olduğundan ferah ve büyük göstermek için aksesuar olarak kesinlikle ayna tercih etmelisiniz. Günümüzde aynalar artık çok fazla dekorasyon amaçlı kullanıldığı için, üreticiler de bu nedenle çok farklı aynalar üretmektedirler. Kesimi, şekli, çerçevesi şık ve farklı olan bir modeli seçip evinizin her hangi bir odasında değerlendirebilirsiniz.

yuvarlak dekoratif ayna

Yatak odalarında ise daha çok boy aynası tercih edilmektedir. Eğer yeterli yeriniz var ise değişik kesimlerde yaratıcı boy aynaları vardır. Onlardan bir tane edinip yatak odanızın havasını değiştirebilirsiniz. Artık aynadan saatler hatta stickerlar bile yapılmaktadır. Malzemesi ayna olan yaratıcı stickerlar den kendinize uygun bir tane alıp salon, oturma odası ya da yatak odası duvarına asabilirsiniz. Bu ortamın ferah ve daha hoş görünmesini sağlayacaktır. Aynalar sadece dekorasyon amaçlı değildir aynı zamanda fonksiyonel de olurlar. Bu yüzden istediğiniz her odada kolaylıkla kullanabileceğiniz bir aksesuardır.

altın işlemeli varaklı ayna çerçevesi

yuvarlak ayna modelleri

yatak başlığı yerine ayna

uzun boy aynası modeli

uzun ayna modelleri

ayna kaplı tavan

siyah çerçeveli banyo aynası modelleri

banyo için siyah ayna

salon için büyük ayna modeli

salon aynası modelleri

pembe renk ayna çerçevesi

oturma odası için desenli ayna

modern ayna

farklı ayna

desenli ayna

dekoratif ayna

boy aynası

boy aynaları

1 yorum