Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Dünyanın En Uzun Evi – 150m

Tayland’da bir tepenin üzerinde bulunan dünyanın en uzun evi Mimar Shinichi Ogawa ve iştirakleri tarafından inşa edilmiştir. Heybetiyle sonsuza kadar duracakmış gibi görünen bu ev 1592,41 metrekare alana sahip ve 150 metre uzunluğundadır.

Dünyanın en uzun evi

Cam duvarlardan oluşan bu evden, tepenin bulunduğu yamaçtaki,  yeşilin bir çok çeşidinin yer aldığı doğal orman manzarasını ve zengin bitki örtüsünü görebilirsiniz. Ayrıca bulutlarla çevrili olan 40 metre uzunluğundaki açık yüzme havuzu sonsuzluk hissi uyandırmaktadır. Yürüyüş ayakkabılarınızı giydiğinizde evden açık yüzme havuzuna kadar uzanan yolda yapacağınız yürüyüş size doğayla iç içe sessiz bir ortamda tracking imkanı sağlayacaktır. Bu evde tamamen alışıla gelmiş çözümler dışına çıkılmış, kesitli camdan oluşan duvar ve  raflar kullanılarak sıradan görünmeyen ayrıca dış duvarlarını yine camların tamamladığı modern yatak odaları inşa edilmiştir.

modern yatak odası dekorasyonu

Evde bulunan yemek masasının büyüklüğünü masanın sonunda oturan kişiyi duymak için sağlıklı kulaklara sahip olsanız dahi şansa ihtiyacınız olmasından anlayabilirsiniz. Uzun oranların devam ettiği binanın iç mekan alanları için,  bir defada bir kaç aileyi kabul edebileceğiniz, geniş ve rahat mobilyalar tasarlanmıştır. Ayrıca; uzun, dikdörtgen ve duvara gömülü, modern çizgilere sahip sıra dışı şömine dekorasyonu tamamlamaktadır. Evin dış alanında kullanılan değişken renkteki aydınlatma size, karanlıkta rengarenk ışıklardan oluşan görsel bir şölen sunar.

modern şömine

modern banyo dekorasyonu

havuz ışıklandırması

gömme şömine modeli

eve tepeden bakış

dış aydınlatma

cam raflar

cam kitaplık

cam ev duvarı

beyaz yatak odası

beyaz iç dekorasyon

yemek odası

yatak odası

yatak odası ve oturma alanı

yatak odası oturma alanı

uzun yüzme havuzu

uzun yemek odası ve masası

turuncu beyaz dekorasyon

odada yüzme havuzu

Yorum Ekle