Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Biblo – Heykel ve Figür Modelleri

Evlerde, iş yerlerinde iç ve dış mekanı süslemek için kullanılan çok özel aksesuarlardır. Farklı malzemelerden üretilirler. Çok yüksek bütçeli olan varken, çok düşük bütçeli olanlar da vardır. Her kesime hitap eder. Biblolar genelde küçük küçük olurlar. Çok çeşitli şekillerde ve renklerde yapılırlar. Malzemesi de buna göre çeşit çeşittir. Seramik, tahta, porselen ve camdan olurlar. Biblolar odada bir şeyin üzerinde kullanılır. Masa üzerinde, duvar ünitesinde, konsol üstünde, sehpada çok rahatlıkla kullanılabilir.

salon modern heykel

Sanatsal heykeller daha çok sanatçılar tarafından yapılan ve meraklıları tarafından satın alınan aksesuarlardır. Evlerde kullanılabildiği gibi dış mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle eğer büyük bir heykel ise dış mekanda kullanmak daha hoş olur. Sanatsal olmayıp sadece dekorasyon amaçlı fabrikasyon heykeller de çok fazladır. Bunlar da fazlaca tercih edilir. Genelde salon için uygundur. Salon mobilyası ve diğer aksesuarlar göz önünde bulundurarak ona göre bir heykel almakta fayda vardır. Mobilyalara ve diğer aksesuarlara uygun olmayan bir heykel salonda çok sırıtabilir. Sanatsal bir heykel ise odanın tarzı ile bağdaşırsa daha yerinde olur.

salon icin heykel modeli

Heykeller aksesuar amaçlı kullanıldığında odaya çok güzel bir hava katarlar. Fakat heykeli bir odada nereye koyacağınızı iyi belirlemeniz gerekir. Eşyaların arkasında ya da kendini gösteremeyeceği kenar köşelerde kalmamalıdır. Heykel odada kendini rahatça sergilemelidir. Aynı durum dış mekanlarda da geçerlidir. Yani bahçeniz için aldığınız bir heykel rahatça kendini sergilemelidir. Figür evin her köşesinde her odasında kullanılabilir. Duvara asılabilir ya da bir şeyin üzerine koyularak kullanılabilir. Hayranı olduğunuz bir şarkıcının, sinema oyuncusunun figürü, fantastik bir hayvanın figürü, espritüel bir anlatımın figürü ve daha pek çoğu. Çeşit çeşit ve farklı tarzda olurlar. Kendinize ve evinize uygun olan bir modeli seçip rahatlıkla kullanabilirsiniz.

abajur biblo modeli

tavşan biblo modelleri

sarı kanarya biblo modelleri

oturma odası biblo modelleri

modern biblo

metal horoz biblosu

köpek biblosu

kartal biblo modelleri

güzel biblo modelleri

aslan biblo modelleri

Yorum Ekle