Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Tealight

Genellikle metal ve küçük bir kabın içinde bulunan mumlardır. Çıkış nedeni aksesuar amaçlı olmayan Tealightlar, aslında özel çaydanlıkların altına koyularak çayın sıcak kalmasını sağlamak amacı ile oluşturulmuşlardır. Fakat günümüzde daha çok aksesuar amaçlı kullanılmaktadırlar. Birden fazla Tealight bir araya getirilip yakıldığında ortaya çok sıcak ve hoş bir ortam çıkar. Evlerin her noktasında kullanılabilen güzel ve minik aksesuarlardır.

tealight

Bu küçük mumları içine koyabileceğimiz çok çeşitli ve farklı mumluklar vardır. Bu mumluklar çeşit çeşit malzemeden ve değişik renklerde yapılmıştır. Kendi zevkimize hitap edeni alıp evimizin her hangi bir odasında ya da tüm odalarında değerlendirebiliriz. Hatta balkon veya bahçe gibi dış alanlarımızda da inanılmaz keyifli ve dinlendirici bir hava yaratır.

cam kavanoz içinde tealight

Tealight lar renk renk olabildiği için mumluk olmadan bir tabağın içinde bile çok hoş görünebilir. Hatta hoş kokulu olanları da tercih edersek etrafa saçtığı güzel koku ile de mükemmel bir ambiyans yakalayabiliriz.

banyoda tealight

asmalı tealight

tealight aksesuarı

taşınabilir tealight

suda yüzen tealight

modern tel tealight

dal üzerinde tealight

Yorum Ekle