Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Çatı Katı Tasarımları

çam,mobilya,ve,beyaz,tavan,arası,mutfak

Artık çatı katları düşündüğünüz gibi evin kullanışsız, karanlık ve atıl köşeleri olmaktan çıkıyor ve çok daha hoş ve sıcak yaşam alanlarına dönüşüyor. Alçak tavan ve oldukça zorlayıcı duvar şekillerini akılcı tasarımlar ile lehinize çevirebilir ve her şeye rağmen verimli alanlar oluşturabilirsiniz. Sizlere yardımcı olması ve fikir vermesi için bazı tasarımları yorumladık.

beyaz yeşil renk çocuk odası ve duvar çıkartması

Çatı katları konumu ve ışık seviyesi sebebiyle geçmişte ve günümüzde mükemmel uyku alanlarına yani yatak odalarına zemin hazırlamaktadır. Özellikle çocuk odası olarak oldukça eğlenceli ve uygun alanlar sunmaktadır. Yetişkinlerin her sabah uyandığında, alçak tavan ile sorun yaşamaları çocuk odalarında bir avantaja ve eğlenceye dönüşebilmektedir.

bej kırmızı siyah renk yatak odası dekorasyon fikri

Aşağıda örneğini gördüğünüz gibi, oldukça uygun fiyata hazırlayacağınız perdeler ile kendinize oldukça geniş ve kullanımlı depolama alanları yaratabilirsiniz. Pahalı dolaplar yerine, bir raf sisteminin de desteği ile ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

modern çatı katı yatak odası

Mekân içerisinde oluşan köşeleri ve dar bölümleri, örnekte yer aldığı gibi bir televizyon bölümüne ya da bir çalışma alanına dönüştürebilirsiniz.

kırmızı siyah renk yatak odası duvar ünitesi

Çatı katınızda mutfak ve banyo tasarımlarınız için de pratik ve hoş çözümler üretebilirsiniz. Biraz kutu dışı düşünerek, standart yerleşimler yerine mekana göre raf ve dolap planlamaları gerçekleştirebilir, alçak tavanı avantaja dönüştürebilirsiniz.

mavi sarı renk tavan arası çocuk odası  modern beyaz ceviz rengi tavan arası banyo  modern tavan arası beyaz mutfak dekorasyonu siyah bej kırmızı renk çatı katı yatak odası yeşil leylak rengi yatak odası fikirleri yeşil beyaz renk çatı katı çocuk odası kırmızı bej siyah renk yatak odası duvar kağıdı

Yorum Ekle