Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Çalışma Alanı Fikirleri

siyah,beyaz,renk,yatak,odası,çalışma,alanı

Hemen hemen hepimiz, en rahat ettiğimiz yaşam alanımız olan evimizde etkin kullanabileceğimiz huzurlu bir alternatif çalışma odası isteriz. Eğer yeterli odanız var ise ayrı bir odayı çalışma alanınız haline getirebilirsiniz. Ancak yeterli alanınız yok ise, salonunuzu, oturma odanızı hatta yatak odanızın bir bölümünü bile çalışma alanı olarak ayırabilirsiniz. Tabi bu alandaki uyum ve rahat kullanım işinizi daha da kolaylaştıracaktır.

kırmızı,siyah,renk,ofis,yemek,masası

Eğer ailenizde birden fazla kişinin bu çalışma alanlarını kullanması gerekiyorsa, çalışma masanızı mümkün olduğu kadar büyük planlamanız herkesin rahatlığı için faydalı olacaktır. Masa üzerinde konumlandıracağınız aksesuarlarda herkes için daha az rahatsız edici bir durum oluşturacaktır.

gri,beyaz,renk,çalışma,odası

Çalışma odanızda rahat bir kanepe ya da koltuk bulundurmanız, hem ortam görünümünü rahatlatacak hem de odanızda kahve molalarınız süresince aile üyeleri ile daha keyifli sohbetler yapmanızı sağlayacaktır.

Endüstriyel,tarzı,ev,ofis

Özellikle çalışma masanızın üzerine ya da yakınına yerleştireceğiniz kullanışlı olarak planlanmış raf sistemleri ile ihtiyacınız olabilecek ekipmanlara ulaşımınızı kolaylaştırabilirsiniz. Ayrıca çalışma odanızın ya da çalışma alanınızın daha toplu görünmesine büyük katkı sağlayacaktır.

beyaz,yeşil,renk,çalışma,odası

beyaz,mavi,renk,yatak,odası,çalışma,masası

yeşil,mavi,renk,çalışma,odası

yeşil,gri,beyaz,çalışma,odası,dekorasyonu

yeşil,beyaz,renk,çalışma,odası

turuncu,beyaz,renk,çalışma,odası

Yorum Ekle