Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Benzersiz ve Farklı Genç Odası Tasarımları

Klasik,mavi,krem,rengi,çocuk,odası

Piyasada yer alan ve birçok klasikleşmiş tasarıma sahip genç odaları artık sizi seçim yapamama durumuna getirdiyse ve arayışınız farklı ve nostaljik bir tasarımsa, bu örnekler tam sizin için yapılmış gibi duruyor. Özellikle oğlunuz için değerlendirebileceğiniz bu tasarımlar umarız sizde etkileyici bir izlenim bırakacaktır.

havacılık,temalı,çocuk,odası

Çeşitli aksesuarlar ve renk uyumlarına dikkat ederek hazırlanmış eklentiler ile oldukça etkileyici temalar yaratılmış ve mümkün olduğu kadar fazla doğal malzeme ve görünümle birlikte etkileyici genç odası tasarımları beğeninize sunulmuştur.

Geleneksel,erkek,yatak,odası,tasarımı

Ahşabın doğal rengi ve mobilyaların doğal görünümlerinin yanına, aşağıda görebileceğiniz gibi etkileyici bir mavi ile desteklendiğinde huzur verici bir oda tasarımı oluşturulmuş. Ayrıca genç odasına olması gerektiği gibi bir canlılıkta getirmiş.

çocuk,odası,oyun,alanı

Kullanacağınız farklı tasarımlı aydınlatmalar ve oyuncak kutuları üzerindeki baskılar ile genç odanızdaki temayı destekleyebilirsiniz. Aşağıda yer alan örneklerde bu temaların nasıl oluşturulduğunu ve desteklendiğini görebilirsiniz.

Çocuk,odası,ders,çalışma,alanı

spor,temalı,çocuk,odası

siyah,beyaz,mavi,renk,çocuk,odası

Seyahat,temalı,Çocuk,yatak,odası

Modern,ranza,tasarımı

krem,rengi,mavi,çocuk,odası

krem,mavi,şeritli,çocuk,odası,halısı

Yorum Ekle