Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Bahçe dekorasyonunda traverten taş kullanımı

Bahçede traverten taş

Zemin ve duvarlarda doğal taş kullanımı ile mekanlar, daha doğal ve daha estetik bir görünüme kavuşur. Bahçe peyzaj tasarım ve uygulamalarında; doğal çevre ve yapının korunması temel ilke olarak kabul edilir. Doğanın bize sunduğu traverten taşlar da bunun için en iyi seçimlerden biri. Traverten naturel ve estetik bir görünüm. Uzun ömürlülüğü, kolay bakım ve temizliği ile mekanınıza katacağınız artı bir değer.

Bahçe yer döşemesi ve duvarlarında doğal taş kullanımı ile mekanlar daha doğal ve daha estetik bir görünüme kavuşur.
Traverten doğal oluşumda gerçekleştiği için belirli limitlerde renk farklılığı göstermektedir. İstenilen renk ve ölçüde traverten bahçe zemin taşları üretilmektedir. Bahçe zemin taşları standart kalınlığı 3 cmdir. Zevkinize göre kenar kesitleri, yuvarlatılmış, kırma görünüm ve düz kesim olarak üretilen travertenlerden birini seçebilirsiniz.

Traverten taşların bahçede kullanım alanları oldukça geniştir. Bahçe zemin taşları, korkuluklar, fıskiyeler, saksılarda traverten kullanabilirsiniz.

Bahçe yolu döşemenizi kendiniz de yapabilirsiniz. Bahçe yolunun yapımında öncelikle bahçenizin yolunu işaretleyerek başlayın. Sonrasında yolun üst kısmında kalan toprağı ortadan kaldırmak için birkaç santim aşağı kazın. Ve oluşturduğunuz yola istediğiniz şekilde traverten taşlarınızı döşeyin.

Traverten bahçe yolları bahçenizin görünümünü tamamen değiştirir. Bahçenizde oluşturacağınız traverten taştan oluşan yürüyüş yolları ile bahçenize güzellik ve zarafet katacaksınız. Zeminde doğal taş kullanımı ile mekanlar daha doğal ve daha estetik bir görünüme kavuşur.

Traverten kullanımı evinize güzellik ve değer katacak!

Yorum Ekle